2291070444 6944342366 Νικολάου Πλαστήρα 3, Λαγονήσι s.patsaruchas@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
GREEN PHYSIO
Κέντρο Φυσικοθεραπείας Σωτήρη Πατσαρούχα | Λαγονήσι - Καλύβια Αττική


Το φυσικοθεραπευτήριό μας GREEN PHYSIO λειτουργεί στο Λαγονήσι, από το 2004, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες μελέτης, διάγνωσης, αποκατάστασης ποικίλων παθήσεων και τραυματισμών με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας Σωτήρης Πατσαρούχας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, καθώς και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και μέλος Ε.Φ.Ε.Α. με πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα του manual therapy.

Η ομάδα μας συμπληρώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, με συνεχή εκπαίδευση σε διάφορους τομείς της φυσικοθεραπείας, που εγγυάται άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση των περιστατικών μας.

Το φυσικοθεραπευτήριό μας διαθέτει άνετους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους υποδοχής, θεραπείας και άσκησης για τα περιστατικά μας, καθώς βρίσκεται σε ισόγειο χώρο, χωρίς σκαλοπάτι, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση των ασθενών και είναι χωρισμένο σε 4 ανεξάρτητους χώρους θεραπείας.

 

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ: γεννημένος το 1965, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών το 1988 και του ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας το 1995 (1ος στις κατατακτήριες εξετάσεις μετά το πέρας των σπουδών στα ΤΕΦΑΑ). 

Πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και στο γενικό νοσοκομείο Λήμνου και επαγγελματική εμπειρία ως φυσικοθεραπευτής από το 1997.

Προπονητής στίβου με ειδικότητα άλματα και δρόμους (1992 - 2002 προπονητής στίβου στον αθλητικό σύλλογο Γλυφάδας «ΕΥΡΥΑΛΗ» και στον αθλητικό όμιλο Βουλιαγμένης).

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε δημόσια σχολεία όλων των βαθμίδων (1984 - 2021 δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια).


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
• ΤΖΑΝΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
• ΤΣΑΠΟΥ ΜΑΡΙΕΤΑ

 
 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.