2291070444 6944342366 Νικολάου Πλαστήρα 3, Λαγονήσι s.patsaruchas@yahoo.com
 
 
 
 

GREEN PHYSIO
Φυσικοθεραπευτήριο Σωτήρη Πατσαρούχα | Λαγονήσι ΑττικήΤο φυσικοθεραπευτήριό μας GREEN PHYSIO βρίσκεται στο Λαγονήσι προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες μελέτης, διάγνωσης, αποκατάστασης ποικίλων παθήσεων και τραυματισμών με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας Σωτήρης Πατσαρούχας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, καθώς και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και μέλος Ε.Φ.Ε.Α. με πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα του manual therapy.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 
 
 
ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΓΚΥΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με γνώση και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε κάθε περιστατικό μας εξατομικευμένα πραγματοποιώντας αξιολόγηση, διάγνωση και προγραμματισμό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Κύριο στόχο μας αποτελεί η πλήρης ανταπόκριση στις ανάγκες των ασθενών μας μέσα από τη φυσική και κινητική τους βελτίωση, την ανακούφιση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι ήπιες μέθοδοι θεραπείας και ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό γυμναστήριο συμβάλλουν καθοριστικά στην έκβαση μιας επιτυχημένης αποκατάστασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Η ομάδα μας συμπληρώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, με συνεχή εκπαίδευση σε διάφορους τομείς της φυσικοθεραπείας, που εγγυάται άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση των περιστατικών μας.